Køretøjer

Bildekoration - som kun du har!

Vil du skabe genkendelighed og opmærksomhed? Så kan bildekoration være måden at gøre det på. Vi tilbyder hos City Skilte ApS både mindre bildekorationer og helindpakning af din bil alt efter, hvad du ønsker at signalerer og hvilken økonomi du har til rådighed.

Den rigtige løsning

Det kan for nogen være en stor og måske lidt uoverskuelig beslutning, når man skal have dekoreret sin bil. Går du derfor med overvejelserne herom, kan vi udarbejde en nøjagtig tegning så du kan se, hvordan dekorationen vil se ud på netop din bil. Vi har adgang til målfaste tegninger af alle kendte bilmærker og modeller på det danske marked. Hermed kan vi sikre os, at du som kunde får mulighed for at se et visuelt layout, der ligger meget tæt på det færdige resultat. Vi sikrer os altid, at du er tilfreds, inden vi påbegynder arbejdet, så du i sidste ende bliver tilfreds med bildekorationen.

Bildekoration kan være mere end reklamer på kølerhjelmen eller på dørene. Vi tilbyder blandt andet også montering af solfilm. Dette er en service, som vi både yder for private kunder og virksomheder.

Kontakt os

Ønsker du en bil man lægger mærke til, så kan vi lave den rette løsning for dig. Vi har ideerne og det rette udstyr til at skabe den professionelle løsning. Du er altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud på bildekoration. Vi har udført mange bildekorationer for vores kunder i bl.a. Horsens, Hedensted og Vejle.

Helle

Vil du vide mere?

Kontakt Helle på 2927 0305 eller send en mail på city@cityskilte.dk, og hør nærmere.

bubble