Dekoration af lastbiler

Er du kun til navn og tlf. nummer på dørsiderne? eller den store løsning med stafferinger, monogrammer og logoer i alle tænkelige farver? Vi hos City Skilte ApS er altid klar til at vejlede dig til dekoration på din nye lastbil eller trailer.

Få udført personlig markedsføring hos os

Vi tilbyder gerne at udarbejde et forslag på dekoration til din næste lastbil eller trailer. Uanset om du har en eller flere lastbiler eller trailere, er det vigtigt med genkendeligheden og ensartetheden, så der ikke opstår forvirring omkring din virksomheds identitet.

Udarbejdelse af dekoration til din lastbil

Vi vil altid sende et eller flere forslag til dekoration på din nye lastbil eller trailer. Vi har adgang til målfaste tegninger på alle mærker af lastbiler på det danske marked.

En målfast farveskitse af lastbilen er altid en del af arbejdsgangen for, at du som kunde har de bedste muligheder for at træffe den rigtige beslutning om dekoration på din næste lastbil eller trailer.

Kontakt os for yderligere informationer

Vi tilbyder landsdækkende service på skilte og lastbil dekoration. Gennem foreningen Skiltebranchen i Danmark, har vi et stort netværk i hele Danmark, som vi kan henvise til. Med værksted og kontor i Horsens, servicerer vi hovedsageligt firmaer i Østjylland her i blandt Odder, Hedensted, Vejle, Kolding og Fredericia. 

Helle

Vil du vide mere?

Kontakt Helle på 2927 0305 eller send en mail på city@cityskilte.dk, og hør nærmere.

bubble