Bliv synlig også på personbilen

Hvorfor ikke bruge personbilen eller den mindre varevogn til at synliggøre din virksomhed? Selv på de mindre køretøjer kan vi hos City Skilte ApS med lidt snilde og omtanke udføre elegante løsninger eller opsigtsvækkende bildekorationer, så du bliver synlig i gadebilledet.

Med dekoration af din person- eller firmabil får du en den absolut billigste reklame/markedsføring, du kan få. Bliv synlig hver dag døgnet rundt i hele dit lokalområde.

Gode fordele som kunde

Du vil som kunde altid modtage en eller flere farveskitser på målfaste bilmodeller til inspiration. Vi udarbejder skitser ud fra samtale og tilsendte logoer og tekst. Herefter sender vi vores skitser til godkendelse hos dig.

Kontakt os for råd om bildekoration

Vi er altid til rådighed, hvis du har spørgsmål omkring dekoration af person- eller firmabil. Vi arbejder i hele landet dog mest i det Østjyske område, Odder, Horsens, Hedensted, Vejle, Kolding og Fredericia. Vi er medlem af Skiltebranchen i Danmark og gennem kolleger i hele landet løser vi nemt din landsdækkende reklame og markedsføring.

Helle

Vil du vide mere?

Kontakt Helle på 2927 0305 eller send en mail på city@cityskilte.dk, og hør nærmere.

bubble