Markedsfør din virksomhed – nemt og billigt!

Med opsigtsvækkende dekoration og reklame af din varebil, kan du vise din virksomheds profil og identitet, hver dag når du kører rundt i din varebil. Vi hos City Skilte ApS, står altid klar med rådgivning om den markedsføring, der giver dig den opmærksomhed, du ønsker.

Vi sikrer dig ensartet markedsføring

Om du har en eller flere varebiler er genkendeligheden og ensartetheden lige så vigtig for os som for din virksomhed.

Vi er altid klar, til at vise dig de muligheder der er inden for dekoration af varebiler. Uanset om du er til den pæne og diskrete løsning eller den mere utraditionelle løsning med hensyn til farver og udformning.

Bildekoration på alle bilmærker!

Reklame på din varebil er en billig form for markedsføring, hvad enten  du ønsker totalfoliering eller enkelte reklamer. Du vil som kunde altid modtage et eller flere forslag til dekoration på din varebil som inspiration. Vi har adgang til målfaste tegninger på alle mærker af varebiler på det danske marked.  Vi udarbejder skitser ud fra samtale og tilsendt logo og tekst, som du efterfølgende skal godkende.

Landsdækkende markedsføring

Vi servicerer med bildekorationer af varebiler i hele landet, primært i Østjylland her i blandt byerne Odder, Horsens, Hedensted, Vejle, Kolding og Fredericia.

Vores medlemsskab af Skiltebranchen i Danmark, gør at vi gennem kolleger i hele landet kan tilbyde dig landsdækkende profilering af din virksomhed.

Helle

Vil du vide mere?

Kontakt Helle på 2927 0305 eller send en mail på city@cityskilte.dk, og hør nærmere.

bubble