Profil

Kort om City Skilte ApS

Firmaet City Skilte blev etableret i 1938 af Oscar Pedersen. Firmaet var på daværende tidspunkt beliggende på Sct. Helenevej i Horsens, præcis hvor der i dag netop er opført en ny dagligvarebutik. Sønnerne Jørgen og Johan Sloth Pedersen drev i mange år firmaet fra Mindegade i Horsens.

I den periode havde den serigrafiske fremstillingsmetode og den oprindelige skiltemaler-”kunst” højeste prioritet og var firmaets hoved beskæftigelse. Siden 2007 er City Skilte ApS blevet drevet af sønnen – Jan Sloth Mølgaard, der er 3. generation i firmaet og søn af Johan Sloth Pedersen. Firmaet er i dag beliggende på Marsalle 7 i Horsens.

Firmaet råder i dag over det mest moderne udstyr til fremstilling af folietekster og storformatprint. Gennem alle årene har firmaet set det som sin vigtigste opgave, at sikre kunderne professionelle løsninger inden for skiltning og profilering gennem en hurtig, fleksibel og omkostningsbevidst indsats. Firmaet har i dag 5 ansatte – og et stort netværk af kompetente samarbejdspartnere.

bubble