Gadeskilte

Et skilt med mange benævnelser. Gadeskilte, A-skilte, fortovssælgere, gadesælgere, sandwichskilte. Dog er der tale om samme type  skilt. Gadeskilte er lette at anbringe i fortovsmiljøet i butikkernes åbningstid. Den perfekte løsning til menukort, tilbud, arrangementer eller andre budskaber, der er interessante for de mennesker, der færdes forbi din forretning.

Udvalget af gadeskilte er stort. Udformning, størrelse, m/u logoplade i toppen, farve er bare nogen af de ting, du skal tage stilling til, når du skal bruge et gadeskilt. Fælles for dem er dog, at de stort set alle har plakatramme på 2 sider, udformet enten som de kendte klaprammer eller med plastforsider monteret med magnetbånd 4 sider.

Gældende for alle gadeskilte er en let og hurtig udskiftning af evt. budskaber/tilbud.

Kvaliteten af gadeskiltet er forskellig. Fra de prisattaktive modeller til de store og mere robuste, der er designet til at kunne stå udenfor i blæsten.

Hos City Skilte ApS kan vi leverer gadeskilte med logo på toppladen og plakater, printet på vandfast materiale med netop dine budskaber.... hvorfor ikke have en plakat til alle ugens dage med et nyt budskab så folk kan se, at der sker forandring.

Klik her for at blive inspireret og se det store udvalg af gadeskilte.

Helle

Vil du vide mere?

Kontakt Helle på 2927 0305 eller send en mail på city@cityskilte.dk, og hør nærmere.

bubble