Skiltepyloner

En skiltepylon ved vej/indkørsel kan være et godt supplement til facadeskiltning. Den kan gøre kunder opmærksom på beliggenhed eller være direkte vejviser. Skiltepyloner leveres i størrelser tilpasset logo, placering og synlighed. I mange tilfælde kan logo udfræst i frontplader og med indbygget LED lyskilder være et rigtig fint og meget synligt alternativ til en traditionel skiltepylon.

Skiltepyloner kan leveres i lige netop den størrelse, der er passende for den placering, du har valgt. Dog findes der en række standardstørrelser og udformninger, som dækker de fleste behov. Skiltepyloner kan leveres med plane (lige) fronter eller med elipseformede (buede) fronter.

Typisk leveres skiltepyloner op til 3 m. højde med 2 ben til nedgravning/støbning. Dog kan jordbundsforhold, placering på specielt blæsende steder gøre, at skiltepylonen leveres med sokkelbeslag, til fastgørelse på betonfundament. Skiltepyloner over 3 m. leveres altid til fastgørelse på betonfundament. Både skiltebredde og skiltehøjde vil være afgørende for om skiltepylonen skal rejses med kran.

 

Helle

Vil du vide mere?

Kontakt Helle på 2927 0305 eller send en mail på city@cityskilte.dk, og hør nærmere.

bubble