Banner

Banner kan laves i uanede størrelser og på mange forskellige materialer alt efter behov. Bannere er en fantastisk måde at skabe opmærksomhed om produkter/begivenheder på. Alle typer banner kan leveres med kantbånd og sejlringe, løbegang og snor eller keder.

  • Mesh

Kendes på den åbne struktur, der tillader luften at passere igennem. Bruges typisk til stilladsbanner og banner der skal hænge frit, f. eks. mellem 2 stolper.

  • PVC

Materiale som presenning, bruges til bannere, der skal monteres på mur. Man kan på denne type banner få et tydligere og mere klart print da overfladen er glat og lukket.

  • Satin (stof)

Bruges mest til indendørs eller kortere udendørs budskaber. Superflot silkemat resultat. Vi bruger udelukkende B1 godkendte materialer (brandhæmmende). Dette bruges til eksempelvis messer/udstillinger.

HUSK!!

Hvis vejrudsigten siger STORM skal du..... sikre at dit banner er intakt og fri for flænger og løse befæstninger. Stilladsbanner bør afmonteres. 

Skab opmærksomhed om dine produkter, services og begivenheder. Kontakt City Skilte på tlf. 75 62 39 97 og få et tilbud på bannere.

Helle

Vil du vide mere?

Kontakt Helle på 2927 0305 eller send en mail på city@cityskilte.dk, og hør nærmere.

bubble